När du genomför din beställning godkänner du samtidigt nedanstående villkor.

INTEGRITET- OCH DATASKYDDSPOLICY

Finns på separat sida HÄR

ANSVARSBEGRÄNSNING

  • Hopplia lämnar inga garantier i fråga om webbplatsen funktion eller tillgänglighet.
  • Inte heller garanterar Hopplia att den information som hålls tillgänglig på webbplatsen är korrekt eller fullständig. Detta gäller information om såväl produkter, tjänster och erbjudanden som annan information som tillhandahålls på webbplatsen.
  • Således utesluts allt ansvar för såväl direkt som indirekt skada orsakad av webbplatsens utnyttjande eller information som webbplatsen tillhandahåller i den mån inte annat följer av tvingande lag.

VI SPARAR DINA PERSONUPPGIFTER!

Vi sparar din data så länge som det är nödvändigt för att utföra våra åtaganden gentemot dig plus ett år för eventuell uppföljning. Sker det någon uppdatering i din order under detta tidsspann så förlängs tiden automatiskt med ett år.

VAD SKER VID EN EVENTUELL PERSONUPPGIFTSINCIDENT?

Om vi får ett dataintrång eller om en oavsiktlig förlust av personuppgifter inträffar kommer den personuppgiftsansvarige dokumentera incidenten och anmäla den till Datainspektionen och drabbade kunder inom 72 timmar.

DINA RÄTTIGHETER TILL TILLGÅNG, RÄTTELSE OCH RADERING

  • Rätt att få tillgång till din data.
    Du kan begära en kopia av de uppgifter vi har och verifiera den information vi har om dig.
  • Rätt till rättelse.
    Du har rätt att korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv.
  • Rätt att bli raderad (“rätten att bli bortglömd”).
    Du har rätt att begära radering av dina personuppgifter för de fall att datan inte längre är nödvändig för det syfte den blev insamlad för.
    Kontakta oss via info@hopplia.se om du vill åberopa något av ovanstående

COOKIES OCH LIKNANDE TEKNIKER

Vi använder följande:

  • Sessionscookies är en tillfällig cookie som upphör när du stänger din webbläsare eller app.
  • Varaktiga cookies är cookies som ligger kvar på din dator tills du tar bort dom eller de går ut.
  • Förstapartscookies är cookies satta av Hopplia (alltså webbsidan du besöker).
  • Tredjepartscookies är cookies satta av en tredjepartssida.

 

PRIS / BETALNING

Alla priser är angivna i SEK inkl. moms (25%)

Ni kan för närvarande välja att betala med Kort, Swish, Faktura (tillkommer 49:-), Delbetalning (tillkommer 49:-) eller Direktbetalning.

När ni klickar ”Skicka order” i kassan samtycker ni samtidigt till att fullfölja betalningen!

FAKTURA/DELBETALNING

Villkoren finns längst ner på sidan

ORDERBEKRÄFTELSE

Du får en automatisk orderbekräftelse kort efter att du har lagt in din beställning. Kolla gärna en extra gång att du angett rätt adress.

ÅLDERSGRÄNS

Du måste vara över 18 år för att handla.

FRAKT / LEVERANS

Fraktpriset räknas per 5kg gods. Vi skickar alla våra försändelser med Schenker.
Privatpersoner får en avi och hämtar paketet hos närmsta ombud. Företag får det levererat till dörren. Det går även att hämta varorna direkt hos oss på Hopplia utan kostnad.

Vi levererar de flesta varor inom 2-6 dagar. Vid långhelger etc. kan leveranstiden vara längre, men vi meddelar i så fall detta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia kan komma att ske.

VI RESERVERAR OSS

..för eventuella felaktiga knapptryckningar både på den här sidan och vid artikelbeskrivningarna. Meddela oss om du hittar något fel!

REKLAMATION

Vid eventuell reklamation, kontakta oss

FORCE MAJEURE

Hopplia och dess personal är inte ansvariga för skada, förseningar etc. i händelse av krig, strejk, lockout, bojkott, blockad, extrema naturförhållanden eller katastrof, myndighetsåtgärd, tullagar eller andra liknande händelser.

RETUR / ÅNGERRÄTT

För privatpersoner gäller 14 dagars ångerrätt enligt Distansköplagen.

Vi ser gärna att Ni kontaktar oss före en eventuell retur, Ni betalar själv returfrakten och skickar ENDAST direkt till Hopplias lager. Vi har INTE möjlighet att hämta hos ombud. Dessa paket återsänds till avsändaren.

FÖR ÅNGERRÄTT GÄLLER:

  • Gäller endast privatpersoner
  • Varan skall returneras oanvänd och i orginalförpackning

OUTLÖSTA PAKET

Paket som inte hämtas ut inom 14 dagar återsänds till Hopplia. Löser du inte ut ditt paket är vi tvungna att debitera dig 300 kr för för att täcka frakt, returfrakt samt administration. Detta sker i form av en faktura till beställningsadressen. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.